Bez granica: Umjesto podsticaja za razvoj poljoprivrede, dobili kaznu zatvora

Da li je u Gusinju pala vlast ili to samo ne radi rasvjeta u jednoj ulici pa se kriza ne vidi? Naizgled nespojivo spojeno je u činjenici da vlast u najmladjoj crnogorskoj opštini ne funkcioniše.
0 komentar(a)
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 23.11.2015. 12:26h

Kako su u jednoj stočarskoj porodici umjesto podsticaja za razvoj poljoprivrede dobili kaznu zatvora? Razlog skoro pa nevjerovatan.

Da li je u Gusinju pala vlast ili to samo ne radi rasvjeta u jednoj ulici pa se kriza ne vidi? Naizgled nespojivo spojeno je u činjenici da vlast u najmlađoj crnogorskoj opštini ne funkcioniše.

Kome vezeš Maro, pitamo crnogorske vezilje, ali i studente i filozofe u najgledanijem TV magazinu u Crnoj Gori i večeras u 20 časova na TV Vijesti?

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti od njenog osnivanja, a tretira zanimljive teme iz društvenog života Crne Gore.

Emisija autora Seada Sadikovića je magazin u kojem se, kako kaže autor, "narod pita". Ekipa ove emisije stiže do ljudi koji se, uglavnom, do sada nisu pojavljivali u medijima, otkrivajući kroz njihove životne priče, naličje života i kako se aktuelna situacija u Crnoj Gori odražava na život "običnog" čovjeka.

Magazin Bez granica, ponedeljkom od 20 sati, samo na Televiziji Vijesti.

Bonus video: