Večernje Novosti: Jedan od osumnjičenih za ubistvo Ratka Đokića krije se u Srbiji

"Večernje Novosti" pišu i da je juna ove godine u Stokholmu organizovana velika akcija, sa helikopterima i psima tragačima, a tamošnji mediji su objelodanili da je bilo riječi o hapšenju jednog od dvojice bjegunaca, ali da je on opet uspio da umakne
988 pregleda 1 komentar(a)
ubistvo Ratko Đokić, Foto: Arhiva "Vijesti"
ubistvo Ratko Đokić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 23.11.2015. 12:09h

Švedska policija "locirala" je Vladana Nikčevića, jednog od osumnjičenih za ubistvo Podgoričanina Ratka Đokića u Stokholmu 2003. godine, pišu beogradske "Večernje Novosti".

Nikšićani Slavko Milošević i Vladan Nikčević, koji su osumnjičeni da su 2003. godine u Švedskoj ubili Đokića, kotiraju se visko na listi najtraženijih kriminalaca u toj zemlji.

Švedska policija zatražila je od Srbije da pronađe i uhapsi Nikčevića, a prema navodima policije ove zemlje, on se krije kod brata u Novom Sadu, pišu "Večernje Novosti".

"Večernje Novosti" pišu i da je juna ove godine u Stokholmu organizovana velika akcija, sa helikopterima i psima tragačima, a tamošnji mediji su objelodanili da je bilo riječi o hapšenju jednog od dvojice bjegunaca, ali da je on opet uspio da umakne. Nagađalo se da je riječ o Miloševiću, saznaju "Večernje Novosti"

Nikčević i Milošević su danas među 10 najtraženijih kriminalaca u Švedskoj, čija je policija nedavno intenzivirala potragu za njima, ali i kontakte sa kolegama širom svijeta. U sklopu toga je poslat i zahtjev Srbiji sa molbom da se provjere operativni podaci da se jedan od njih dvojica krije u Novom Sadu i da se on uhapsi, pišu "Večernje Novosti".

Bonus video: