Od subote nova crtana serija u okviru Dječjeg jutra!

Ovu hit akcionu crtanu seriju najmlađi gledaoci Televizije Vijesti mogu gledati u sklopu dječijeg jutra i to subotom od 10:00h, dok je repriza u nedelju od 9:10h.
71 pregleda 1 komentar(a)
Slagtera, Foto: TV Vijesti
Slagtera, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 20.11.2015. 13:24h

Za najmlađe gledaoce pripremili smo novo iznenađenje. Od subote 22. novembra mališani će u okviru Dječjeg jutra imati priliku da gledaju novu crtanu seriju koja stiže na program Televizije Vijesti.

Petnaestogodišnji Eli Shane je normalni dječak kojemu je sve u životu sasvim obično; osim jedne stvari - dolazi iz porodice Shane. Svaki član te porodice je putovao u podzemlje Slagtere kako bi zaštitio posebni svijet slug-ova. Sada je red na Eli-u da posjeti Slagteru i zašititi je od neprijatelja - bio on spreman ili ne.

Eli Shane je odlučan u svojoj namjeri da postane najveći heroj među Slugovima! Samo ako ih pažljivo sakuplja, trenira i bori se s njima, on i njegova ekipa (Trixie, Kord i Pronto) mogu se oduprijeti silama zla.

Ovu hit akcionu crtanu seriju najmlađi gledaoci Televizije Vijesti mogu gledati u sklopu Dječjeg jutra i to subotom od 10:00h, dok je repriza u nedelju od 9:10h.

Bonus video: