Kotorani osumnjičeni za krađu 270 eura iz "Rogan fruita"

Sumnja se da je N.A, zajedno sa M.V. (17) iz Kotora za kojim policija traga, 07. novembra oko 21.25 časova, počinio krivično djelo razbojništvo u prodajnom objektu "Rogan fruita"
91 pregleda 1 komentar(a)
lopov, kriminalac, Foto: Shutterstock
lopov, kriminalac, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 19.11.2015. 09:58h

Kotorska policija rasvijetlila je krivično djelo razbojništvo, počinjeno 7. novembra, na štetu firme "Rogan fruit" iz Kotora, i lišila slobode N.A. (16) iz tog grada.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sumnja se da je N.A, zajedno sa M.V. (17) iz Kotora za kojim policija traga, 07. novembra oko 21.25 časova, počinio krivično djelo razbojništvo u prodajnom objektu "Rogan fruita".

N.A. i M.V. su, kako se sumnja, maskirani i uz prijetnju nožem, od zaposlene radnice zahtijevali da im otvori kasu iz koje su potom otuđili novac u iznosu od 270 eura nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu.

O događaju je obaviješten Osnovni državni tužilac u Kotoru.

Osumnjičeni N.A. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo. Krivičnom prijavom za KD razbojništvo obuhvaćen je i M.V. za kojim policijski službenici tragaju, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: