Bez granica: Kako je oštećena jedna ušteđevina koju su pojeli miševi?

Kako je oštećena jedna uštedjevina koju su pojeli miševi? Ko je "pojeo" crnogorsku drvopreradu i šumarstvo? Na koji način se nelegalno dobijaju legalne gradjevinske dozvole?
0 komentar(a)
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 16.11.2015. 12:07h

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti od njenog osnivanja, a tretira zanimljive teme izdruštvenog života Crne Gore.

Kako je oštećena jedna ušteđevina koju su pojeli miševi? Ko je "pojeo" crnogorsku drvopreradu i šumarstvo? Na koji način se nelegalno dobijaju legalne građevinske dozvole?

Na sva ova ali i druga pitanja, naravno, samo djelimične odgovore dobićete u večerašnjem magazinu Bez granica. Zašto ne i cjelovite odgovore, odnosno, kako je stanje u crnogorskom novinarstvu, koje je u izvještaju EK dobilo slabu ocjenu, takođe je jedna od tema večerašnjeg izdanja.

Ukratko, sadržaj emisije "Bez granica" TV Vijesti koja počinje u 20 časova, može da se sažme u ključnoj poruci urednika ovog najpopularnijeg magazina u Crnoj Gori: Analitički precizno i moguće vizionarski Sead Sadiković će saopštiti - "Gledajmo se"!

Emisija autora Seada Sadikovića je magazin u kojem se, kako kaže autor, „narod pita“. Ekipa ove emisije stiže do ljudi koji se, uglavnom, do sada nisu pojavljivali u medijima, otkrivajući kroz njihove životne priče, naličje života i kako se aktuelna situacija u Crnoj Gori odražava na život „običnog“ čovjeka.

Magazin Bez granica, ponedeljkom od 20 sati, samo na Televiziji Vijesti.

Bonus video: