Denis pokušava prevarom doći do Katarininog novca

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u 30 zemalja
0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: Vijesti online
Kud puklo da puklo, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 13.11.2015. 09:41h

U novoj, 131. epizodi serije "Kud puklo da puklo" večeras od 17.30 sati gledaćete:

Mile i Stipe ulove seljake u krađi slike. Umjesto da ih kritikuju - uključuju se u posao s Jasnom te se dogovore da će Mirku uvaliti lažnu sliku, a Jasni prodati original. Barbara se sjeti da Mirko odveze Zokija na takmičenje iz vjeronauke, kako bi dobili na vremenu. No, uskoro saznaju da se Mirko vraća u selo i da će vjerojatno stići prije Stipeta i Jasne koji dolaze s falsifikatom.

Krešo misli da Tomislav neće biti dobar otac pa se s njim kladi u 200 kn da neće biti u stanju brinuti se ni za lutku nekoliko dana. Ulog je čast, ali i lova koju nemaju, a obojica trebaju. Tomislavu baš i ne ide najbolje, ali to skriva od Kreša. Snježana se zbuni kad vidi Tomislava s lutkom.

Na Markov poziv, Katarina kreće u posjetu ocu. Damir joj ponudi prevoz do Zagreba, što ona tvrdoglavo odbija. U Zagrebu povlači vezu kod Denisa i Marko dobija pregled, gdje se ispostavi da nije velika trauma u pitanju.

U međuvrememu, Denis je našao novu curu, Doris. Katarina ga više ne zanima, ali zanimaju ga njeni novci. Kad čuje da Marko u nesvijesti doziva bivšu ljubav, smisli plan kako se dokopati Katinog nasljedstva - nudi Doris da ode u Oštrovac i glumi Katarininu polusestru, odnosno, Markovu kćer. Na Denisovo oduševljenje, Doris prihvata ponudu. Da bi osigurao da sve ide po planu, Denis dogovara Višnji nedjelju dana u toplicama.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u 30 zemalja.

Bonus video: