"Stav'te pamet na komediju"

„StandUpFest“ je međunarodni festival stend-ap komedije koji se održava u Beogradu već pet godina, a ovog puta biće predstavljen i u Herceg Novom, zahvaljujući saradnji „Herceg festa“ i beogradske organizacije “Standup.rs“
0 komentar(a)
Stand up fest
Stand up fest
Ažurirano: 13.11.2015. 06:49h

Pod nazivom “Stav'te pamet na komediju” Marin Držić večeras u 20 sati u Dvorani Park počinje novi trodnevni “StandUp Fest” festival.

Prvog dana festivala nastupiće Raša Nestorović, Nikola Silić i Srđan Dinčić iz Srbije, kao i Miranda Lončar iz Bosne i Hercegovine. Drugog dana pred Novljane i goste izaći će Ivan Nikolić, Jelena Radanović i Aleksandar Perišić iz Srbije kao i Martina Lipša iz Slovenije. Posljednjeg dana će na sceni Dvorane Park nastupiti Ana Zlatanović i Neša Bridžs iz Srbije i Tihomir Paravina i Marina Orsag iz Hrvatske. Svi programi počinju u 20 sati.

„StandUpFest“ je međunarodni festival stend-ap komedije koji se održava u Beogradu već pet godina, a ovog puta festival će biti predstavljen u Herceg Novom, zahvaljujući saradnji „Herceg festa“ i beogradske organizacije “Standup.rs“.

Stend-ap komedija, nastup u kojem izvođač, koji je često i autor teksta, nastoji da nasmije i zabavi publiku, postaje u regionu sve popularnija, pa će i ovo izdanje festivala biti regionalno - očekuju se gosti iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije.

“Ono što je bitno za njih jeste da su oni politički nekorektni, bezobrazni, subverzivni, pričaju o tabu temama - politika, erotika, socijala, odnosi među polovima, trenutna društvena dešavanja - sve je to nešto što oni na jedan duhovit način tretiraju”, pojašnjava direktor JUK Herceg Fest Stevan Koprivica.

JUK Herceg Fest je do kraja novembra pripremio izvođenje još tri predstave: “Dvije” 19. novembra, “Upoznaj mog tatu” 21. novembra i dan kasnije “Plastika”.

Bonus video: