Ko je od policajaca drug kriminalaca?

Krajem 2013. aktivirana je bomba ispred stana Radulovića, a prethodno je bačen dinamit nedaleko od njegovog automobila
321 pregleda 33 komentar(a)
Miloš Radulović, Raško Konjević, Foto: Savo Prelević
Miloš Radulović, Raško Konjević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.11.2015. 14:34h

Baranin Samir Hadžić priveden je na informativni razgovor u barsku policiju nakon što je na Fejsbuku komentarisao navodnu povezanost šefa tamošnjeg CB-a Miloša Radulovića sa kriminalcima.

Hadžić je na toj društvenoj mreži postavio tekst sa portala “Vijesti”: „Đoka Golubović tajno privodio Mariju”, uz ironičan komentar da je to što se dešava presmiješno i da on ima dokaze kakvim se sve podmetanjima bavi “miljenik Raška Konjevića- Miloš Radulović”.

„Ovo je presmiješno i glupavo. Hoćete li da vam ja ispričam i dokažem kakvim se sve podmetanjima bavi miljenik Raška Konjevića, Miloš Radulović, načelnik CB Bar? A pretpostavljam da je policija u posljednjih 10 godina svašta tajno radila i podmetala građanima. Posebno su se junačili na uzorne građane, od kojih su željeli da naprave kriminalce. Kriminalce nisu smjeli da diraju, jer su sa njima sarađivali, itd. Isključivo se radi o CB Bar. Isključivo govorim na osnovu ličnog iskustva i svih prijatnosti“, napisao je Hadžić na Fejsbuku.

On je to napisao dok se vraćao sa službenog puta, a komentar je izazvao brojne reakcije na društvenoj mreži.

Međutim, ubrzo je na vrata njegove kuće pokucala policija.

Pravni zastupnik Hadžića, advokat Božina Banović potvrdio je za „Vijesti“ da je Hadžić dao izjavu u svojstvu građanina pred inspektorima Centra bezbjednosti Bar i da je slučaj u fazi izviđaja.

Hadžić je za „Vijesti“ kazao da nije u stanju da daje izjave za medije, jer „mu je sada prioritet saniranje zdravstvenog stanja njegove majke“.

On je objasnio da je žena doživjela šok zbog načina na koji su pripadnici Interventne policije pokušali u dva navrata da joj uruče poziv za njegovo saslušanje.

“Zdravstveno stanje majke je ugroženo zbog agresivnog ponašanje Intervntne jedinice CB Bara, koja je dva puta u roku od sat vremena dolazila na vrata stana da me privede, iako im je saopšteno da sam na službenom putu van zemlje. Na njeno insistiranje da joj odgovore zbog čega me pozivaju, oni joj nisu htjeli odgovoriti, što ju je dodatno uznemirilo. Čak su joj rekli da sam prešao granicu i da nije istina da sam van zemlje, što ukazuje da su me i neovlašćeno pratili”, kazao je Hadžić.

On je rekao da će neko morati da odgovara zbog ugrožavanja njegovih ljudskih prava, ali i zbog ugrožavanja zdravlja njegove majke.

“Podnijeću krivičnu prijavu protiv nadležnih u Centru bezbjednosti Bar”, kazao je Hadžić.

On je potvrdio da je inspektore isključivo zanimao njegov status na Fejsbuku, ali nije želio da kaže šta je policajcima ispričao.

Bonus video: