Suđenje odgođeno zbog bolesti Vladimira Zindovića

Sutkinja Sonja Keković naložila je vještaku medicinske struke da vještači dokumentaciju Zindovića
64 pregleda 2 komentar(a)
suđenje, sudnica, Foto: Shutterstock
suđenje, sudnica, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.11.2015. 12:48h

Zbog bolesti optuženog Vladimira Zindovića (33), njemu i osmorici robijaša optuženih za napad na zatvorske čuvare, suđenje je odgođeno za sjutra.

Sutkinja Sonja Keković naložila je vještaku medicinske struke, dr Dragani Čukić, da vještači dokumentaciju Zindovića, i da se izjasni da li je on danas mogao biti u sudnici.

“Kao i da li sjutra može prisustvovati suđenju. Ukoliko nalaz bude uredan, suđenje će se nastaviti 12. novembra u 13:30 časova, za kada je i bio zakazan nastavak”, kazala je Keković.

Dvojica optuženih, koji su u međuvremenu odlužili kazne - Goran Vukčević i Luka Lučić, uredno su se odazvali pozivu suda, pa je vještak psihijatar dr Željko Golubović, danas obavio neposredni pregled optuženog Vukčevića.

Zindoviću, Vukčeviću, Lučiću Srđanu Vujoviću (38), Mirku Kontiću (35), Milivoju Spasojeviću (26), Dejanu Dediću (24), Petru Damjanoviću (35) i Dejanu Parađini (35) sudi se za napad na službenike ZIKS-a Miloša Prelevića, Bobana Nikčevića, Ivana Popovića, Vuka Ivanovića, Predraga Radulovića, i Radomira Boškovića.

Bonus video: