Ragbi revija u Tivtu: Mornar bolji od Arsenala

Organizator manifestacije bio je Arsenal uz podršku generalnog sponzora Porto Montenegro, Centra za kulturu Tivat i plesnog kluba Belisima čije su članice u toku poluvremena pokazale svoja plesna umjeća
86 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.11.2015. 16:45h

U Tivtu je juče organizovana ragbi revija pred početak drugog crnogorskog ragbi prvenstva. U prijateljskom meču između Arsenala Porto Montenegro i Mornara iz Bara bolji su bili Barani i opravdano su slavili rezultatom 37:12.

Organizator manifestacije bio je Arsenal uz podršku generalnog sponzora Porto Montenegro, Centra za kulturu Tivat i plesnog kluba Belisima čije su članice u toku poluvremena pokazale svoja plesna umjeća.

"Naša igra u prvom poluvremenu je bila ravnopravna ali poslije povrede naših ključnih igrača u drugom poluvremenu se osjetio pad u našoj igri. Naša misija je bila da okupimo sve igrače Arsenala i odigramo meč bez ijednog pozajmljenog igrača. U tome smo i uspjeli. Sa podmlađenim timom možemo biti zadovoljni jer smo dali sve od sebe. Sa velikim radom ovaj tim može imati perspektivu", kazao je trener i igrač Arsenala Đorđe Premović.

Predsjednik kluba Igor Adžaip kazao je da uz podršku Porto Montenenegra i tivatskih srednjih i osnovnih škola uspješno organizuju projekat "Get in to rugby" gdje učenicima pokazuju čari ove igre. On je najavio da će krajem mjeseca imati i prijateljsku utakmicu sa RK Vitez iz Bosne i Hercegovine.

Galerija

Bonus video: