PONEDJELJKOM NA TV VIJESTI

Pogledajte magazin "Bez granica": Kako država štiti kriminalce

Tema večerašnje emisije je bila i sudbina procesa pokušaja ubistva novinara Tufika Softića. Tačno osam godina nakog tog napada, najgledaniji magazin u Crnoj Gori dokazuje kako država u ovom slučaju štiti kriminalce.
39 pregleda 0 komentar(a)
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Bez granica, Foto: TV Vijesti
04.04.2019. 18:22h

U večarašnjem magazinu Bez granica, mogli ste pogledati zanimljive reportaže o sudbini jednog pljevaljskog mosta koji služi za ulazak u samo jednu livadu, košarkašici koja i nakon amputiranja noge nastavlja sa profesionalnim angažmanom, godišnjici kultne grupe EKV, te priči o sakupljačici bilja iz Pive...

Tema emisije je bila i sudbina procesa o pokušaju ubistva novinara Tufika Softića. Tačno osam godina nakog tog napada, najgledaniji magazin u Crnoj Gori dokazuje kako država u ovom slučaju štiti kriminalce. Niz činjenica koje ćete moći da vidite obilježava namjerne propuste državnih institucija kako bi se došlo do odustajanja Tužilaštva da istražuje ovaj slučaj. 

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti od njenog osnivanja, a tretira zanimljive teme izdruštvenog života Crne Gore.

Emisija autora Seada Sadikovića je magazin u kojem se, kako kaže autor, "narod pita". Ekipa ove emisije stiže do ljudi koji se, uglavnom, do sada nisu pojavljivali u medijima, otkrivajući kroz njihove životne priče, naličje života i kako se aktuelna situacija u Crnoj Gori odražava na život "običnog" čovjeka.

Pogledajte večerašnju emisiju: