Olimpijska legenda živi u prikolici prepunoj buba

Bivša klizačica se dva puta razvodila, što ju je potpuno finansijski uništilo, zbog čega je zatvorila i svoju ortopedsku ordinaciju u Virdžiniji
66 pregleda 0 komentar(a)
Debi Tomas
Debi Tomas
Ažurirano: 09.11.2015. 10:07h

Debi Tomas je ispisala istoriju Zimskih olimpijskih igara. Te 1988. godine u Kalgariju je uzela bronzu u umjetničkom klizanju i postala prva tamnoputa sportistkinja koja je odvojila odličje na zimskim smotrama najboljih sportista.

Ali, život je nakon toga postao surov za Debi. U rijaliti programu “Ijanla: Popravi moj život” na “Opra Vinfri mreži”, dvostruka šampionka SAD je otkrila da živi u prikolici prepunoj buba.

“Frustrirana sam”, priznala je Tomas u razgovoru sa tzv. lajf-koučom Ijanlom Vanzant.

Bivša klizačica se dva puta razvodila, što ju je potpuno finansijski uništilo, zbog čega je zatvorila i svoju ortopedsku ordinaciju u Virdžiniji.

Sada živi u prikolici u Apalačkim planinama sa vjerenikom i njegovo dvoje djece. Izgubila je starateljstvo nad svojim 13-godišnjim sinom.

Otvorila je i sajt kako bi skupila 10 hiljada dolara da isplati dugove, ali je skupila samo 3.763. Zbog toga se i obratila Ijanli Vanzant, kako bi izašla iz problema.

Tomas (48) je diplomirala medicinu na Univerzitetu Stenford, a postala je i ortopedski hirurg. Nakon raspada dva braka je otvorila ordinaciju, ali su problemi stizali jedan drugi i morala je da proglasi bankrot.

Možda će joj sada krenuti nabolje. Gore ne može...

Bonus video: