Nikšić: Četiri teže i jedna lakše povrijeđena osoba

Kako je “Vijestima” rečeno iz policije, vozilo je, iz za sada neutvrđenih razloga, sišlo s puta i udarilo u metalni stub za električnu struju
105 pregleda 12 komentar(a)
policija, Foto: Vijesti online
policija, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 09.11.2015. 10:40h

Četiri osobe teže su povrijeđene, a jedna lakše u saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć, u 23.45 časova, dogodila na Hercegovačkom putu u Nikšiću.

Lakše povrede zadobio je vozač BMW (nikšićkih registarskih oznaka) Marko Knežević (18), koji je zadržan na odjeljenju hirurgije, dok su njegovi suvozači, svi iz Nikšića, prošli sa težim povredama. Ramo Kahrović i Anđela Buturović, oboje osamnaestogodišnjaci, nakon ukazane pomoći zadržani su u nikšićku Opštu bolnicu. Kahrović na intezivnoj njezi a Buturović na odjeljenju ortopedije, dok su Mitar Todorović (18) i dvije godine mlađa M.V. (16) prevezeni u podgorički Klinički centar.

Todorović je zadobila prelom obje butne kosti i potres mozga, a M.V. prelom butne kosti i karlice.

Kako je “Vijestima” rečeno iz policije, vozilo je, iz za sada neutvrđenih razloga, sišlo s puta i udarilo u metalni stub za električnu struju.

Uviđaj su uradili pripadnici nikšićkog Centra bezbjednosti po nalogu zamjenika osnovnog državnog tužioca Dejana Đorojevića.

Bonus video: