KIK-BOKS

Vušurović čestitao na velikom uspjehu

Uprava za mlade i sport upriličila je danas prijem za sjajne crnogorske kik-boksere, Remziju Dacića i Dejvida Kajevića, reprezentativnog trenera Predraga Lekića i predsjednika Kik-bok saveza Ivana Strugara
89 pregleda 0 komentar(a)
Remzija Dacić i Dejvid Kajević, Foto: Uprava za mlade i sport
Remzija Dacić i Dejvid Kajević, Foto: Uprava za mlade i sport
Ažurirano: 06.11.2015. 20:05h

Uprava za mlade i sport upriličila je danas prijem za sjajne crnogorske kik-boksere, Remziju Dacića i Dejvida Kajevića, reprezentativnog trenera Predraga Lekića i predsjednika Kik-bok saveza Ivana Strugara.

Remzija Dacić i Dejvid Kajević prethodne sedmice osvojili su bronzane medalje na Svjetskom prvenstvu u Beogradu.

Oni su u razgovoru sa direktorom Uprave za mlade i sport Igorom Vušurovićem sumirali utiske sa šampionata svijeta, i naglasili da je osvajanje dvije medalje u najjačoj mogućoj konkurenciji veliki i neočekivan uspjeh.

„Možemo da budemo zadovoljni, ali nam je žao što nismo mogli da se borimo u polufinalnim mečevima, zbog povreda“, naglasili su Dacić i Kajević.

Čestitajući kik-bokserima na velikom rezultatu, direktor Uprave za mlade i sport Igor Vušurović kazao je da vjeruje da je „ovo samo početak i da će Dacić i Kajević, kao i ostali crnogorski kik-bokseri nastaviti da donose medalje sa narednih velikih takmičenja, te da će u Upravi za sport i mlade imati pravog partnera“.

Predsjednik Kik-boks saveza Crne Gore Ivan Strugar zahvalio se Upravi za mlade i sport na kontinuiranoj podršci.

"Dacić i Kajević predvodnici su talentovane generacije, koja se vrijedno i naporno priprema za nove izazove, od kojih je najveći Evropsko prvenstvo 2016 godine u turskoj Antaliji", rekao je Lekić.