KPDP: Zoki pobjeđuje na takmičenju iz vjeronauke

Snježana odlazi, a Diana ostaje u suzama za najboljom prijateljicom. Tomislav se šokira kada od Zokija sazna da je Snježana trudna. Odluči razgovarati s njom i saznati istinu. Dolazi u Snježaninu kuću gdje pronalazi njeno pismo namijenjeno Ani. U šoku ga čita i shvaća da se Snježana uputila u Zagreb
70 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Kud puklo da puklo, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 04.11.2015. 12:13h

U novoj epizodi serije ‘’Kud puklo da puklo’’ večeras od 17:30h gledaćete:

Barbara odlučuje sama da prepravi Zokijev test, a Mirko moli Damira i Katarinu da odu da vrate zeca. Kada Zoki shvati da mu je zec spašen, briljira na usmenom dijelu takmičenja i Oštrovac pobjeđuje. Na zadovoljstvo Oštrovčana, Don Ante će morati da vrati kuglu nazad. Na sastanku Odbora, članovi izglasaju novo svečano mjesto za kuglu, to je obronak pored Miline kuće. No, Mile i Stipe ubrzo shvataju da će morati dinamitom da raščiste teren kako bi mogli da postave kuglu.

Snježana odlazi, a Diana ostaje u suzama za najboljom prijateljicom. Tomislav se šokira kada od Zokija sazna da je Snježana trudna. Odluči da razgovara s njom i sazna istinu. Dolazi u Snježaninu kuću gdje pronalazi njeno pismo namijenjeno Ani. U šoku ga čita i shvata da se Snježana uputila u Zagreb. Trči prema stanici ne bi li je stigao. Ana takođe pronalazi pismo. Shvata da je Snježana lagala i da je trudna. Ona uzima pušku i kreće za Tomislavom i Snježanom.

Za to vrijeme, Damir i Katarina se u brvnari prepuštaju strastvenim poljupcima. No, idilu prekidaju Diana i Josip koji im u panici javljaju kako Ana juri Tomislava i Snježanu s puškom po selu. Ana pod prijetnjom puške uvodi Tomislava i Snježanu u župnu kancelariju i zahtijeva od sveštenika Mirka da smjesta obavi ceremoniju vjenčanja.

Dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila je u 2014. godini titulu najgledanije serije (TV Nova), a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u 30 zemalja.

Bonus video: