Albanac osumnjičen da je pokušao da unese 30 kg skanka u CG

Iz Uprave policije saopšteno je da su carinici i policajci drogu pronašli kontrolom "Volva" albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao G.F.
7 komentar(a)
GP Šćepan polje skank, Foto: Uprava policije
GP Šćepan polje skank, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 03.11.2015. 19:51h

Državljanin Albanije Gin Fuša (58) uhapšen je na graničnom prelazu Sukobin, zbog sumnje da je u Crnu Goru iz Albanije pokušao da unese 30 kilgrama skanka.

Iz Uprave policije saopšteno je da je droga zaplijenjena u akciji granične policije Ulcinj, službenika Carinske Ispostave Sukobin, ali i carinika i policajaca iz Albanije.

Iz Uprave policije saopšteno je da su carinici i policajci te dvije države drogu pronašli kontrolom "Volva" albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao G.F.

"Pregledom lica i vozila, u prtljažniku je pronađeno i zaplijenjeno 24 PVC pakovanja, u kojima se nalazila biljna materija tamno zelene boje za koju se sumnja da je marihuana. Preliminarnim analizama potvrđeno je prisustvo marihuana – tipa skank, ukupne količine oko 30 kilograma", piše u saopštenju UP.

Oni pojašnjavaju da je shodno protokolu o radu Zajedničkog graničnog prelaza Sukobin – Murićani osumnjičeni Gin Fuša predat službenicima albanske policije na dalje postupanje.

Policiji Albanije predati su i zaplijenjena droga i vozilo kojim je Fuša švercovao skank.

Bonus video: