Kako do slobodnih izbora nakon nereda na ulicama?

U emisji pogledajte da li će novac nezakonito oduzet od građana akcizama na gorivo biti vraćen. A tu je i reportaža o zanimljivom fudbalskom klubu koji nema pretenzija prestati biti "zonaš"
2 komentar(a)
Bez granica, Foto: Screenshot (YouTube)
Bez granica, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 27.10.2015. 19:45h

U magazinu Bez granica biznismen i nezavisni intelektualac Vasilije Miličković pojašnjava kako je i pored opozicionih stavova uspijevao da u institucijama sistema "pokupi lovu" koristeći neznanje državnih službi. Kako je moguće imati uspješan biznis i biti protiv DPS-a? Kako do slobodnih izbora nakon poslednjih dešavanja na ulici?

To su neka od pitanja na koja je najpopularniji magazin u Crnoj Gori pokušao da pronađe odgovor, a u emisiji pronalazi i prvog crnogorskog apatrida što pune tri godine bez uspjeha između Srbije i Crne Gore, i sa izgubljenim ličnim dokumentima, traži svoju domovinu. Takođe, da li će novac nezakonito oduzet od građana akcizama na gorivo biti vraćen, jedna je od tema. A tu je i reportaža o zanimljivom fudbalskom klubu koji nema pretenzija prestati biti "zonaš".

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti od njenog osnivanja, a tretira zanimljive teme izdruštvenog života Crne Gore.

Emisija autora Seada Sadikovića je magazin u kojem se, kako kaže autor, „narod pita“. Ekipa ove emisije stiže do ljudi koji se, uglavnom, do sada nisu pojavljivali u medijima, otkrivajući kroz njihove životne priče, naličje života i kako se aktuelna situacija u Crnoj Gori odražava na život „običnog“ čovjeka.

Magazin Bez granica, ponedjeljkom od 20 sati, samo na Televiziji Vijesti.

Bonus video: