SP U KIK BOKSU

Dacić i Kajević u osmini finala

Dacić je danas u šesnaestini finala kategorije do 67 kilograma, odlukom sudija na poene, savladao Italijana Vita Plasatija, dok je Kajević do osmine finala u kategoriji do 75 kilograma došao pobjedom na poene protiv Poljaka Mihala Ronkevica.
0 komentar(a)
Remzija Dacić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Remzija Dacić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 27.10.2015. 11:23h

Crnogorski kik bokseri Remzija Dacić i Dejvid Kajević plasirali su se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Beogradu, u disciplini lou kik.

Dacić je danas u šesnaestini finala kategorije do 67 kilograma, odlukom sudija na poene, savladao Italijana Vita Plasatija.

Rival profesionalnog prvaka Evrope u osmini finala biće Iranac Mehdi Moršedi, koji je bio slobodan na startu šampionata.

Kajević je do osmine finala u kategoriji do 75 kilograma došao pobjedom na poene protiv Poljaka Mihala Ronkevica.

Naredni rival biće mu Hrvat Damir Matošević.

Od crnogorskih boraca danas će još nastupiti Mensur Murić i Anastasija Petrović u lou kiku i Miroslav Vujović u disciplini K1.

Murić će se u osmini finala kategorije do 86 kilograma boriti protiv Ferhata Arslana iz Turske.

Protivnik Vujoviću na putu do četvrtfinaala, u kategoriji preko 91 kilogram, biće Saša Polugić iz Srbije, dok će se jedina crnogorska prestavnica u Beogradu, Anastasija Petrović, u osmini finala kategorije do 56 kilograma boriti sa Poljakinjom Ivonom Nefrodom.

U disciplini K1, sjutra će u ring Milan Jovanović, a protivnik u osmini finala kategorije do 71 kilogram biće mu Rus Ruslan Bikmenov.