Alba iskreno o ljepoti i njezi

Nadovezujući se na svoj izgled, ona je kazala i da voli kada izgleda prirodno, pa na šminkanje troši najviše 15 minuta
0 komentar(a)
Džesika Alba (Novina)
Džesika Alba (Novina)
Ažurirano: 18.10.2015. 14:31h

Glumica Džesika Alba, koja je nedavno pokrenula svoju liniju šminke i preparata za njegu kože, pod nazivom „Honest Beauty“ u intervjuu za People magazin, odgovarala je na pitanja intimne prirode i otkrila kako brine o svom tijelu, šta uvijek nosi sa sobom i koji je najljepši kompliment koji je dobila od svog supruga Keša Vorena.

Glumica je istakla da su se prevarili svi oni, koji su mislili da je najljepšu rečenicu na račun svog izgleda dobila prije šetnje crvenim tepihom.

„Bili smo na odmoru i moja kosa je bila skupljena u pletenice. Bila sam previše umorna prije spavanja da bi ih rasplela, pa sam se probudila sa njima, nisam imala šminku, a lice mi je preplanulo od sunca zbog šetanja prethodnog dana. Obično, kada se probudim izgledam užasno, ali tog jutra mi je Keš rekao 'ljubavi izgledaš zaista predivno'... Bila sam očarana“, prisjetila se Alba.

Nadovezujući se na svoj izgled, ona je kazala i da voli kada izgleda prirodno, pa na šminkanje troši najviše 15 minuta.

„Dan počinjem tako što prvo uvijem trepavice. To otvori moje oči bez obzira na sve. I volim da koristim moje kozmetičke preparate. Nakon što stavim kremu idem u teretanu ili doručkujem sa djecom, a za to vrijeme moje lice se vraća u normalno stanje“, pojašnjava ona.

„Nisam više tinejdžerka, pa mi koristi šminka. Uglavnom koristim preparate koji u sebi sadrže zaštitu od sunca, maskaru i olovku za usne ili sjaj“, istakla je glumica, koja voli i spa tretmane.

Kada su u pitanju odjevni komadi bez kojih nigdje ne ide, ona je izdvojila Celine blejzer.

„To je blejzer sa dvostrukim kopčanjem sa zlatnim dugmadima . Čak i ako ga ne nosim, uvijek ga nosim sa sobom na putovanjima. Volim ga“, rekla je Alba, kojoj je omiljeni asesoar vjerenički prsten.

„Osim njega, volim i Dženifer Mejer ogrlicu na kojoj su sa jedne strane izrezbarena imena mojih djevojčica, a sa druge Kešovo. Volim i dijamantske minđuše“, izdvojila je ona.

Na pitanje šta najviše voli da gleda na televiziji, odgovorila je da je upravo završila gledanje „Luthera“ i da je depresivna zbog kraja, a kada je u pitanju muzički ukus, kazala je:

„To je malo teže pitanje, jer zavisi od mog raspoloženja. Dosta slušam hip hop iz '90-ih godina“, otkrila je glumica, koja je od knjiga izdvojila autobiografiju Eleonor Ruzvelt.

Džesika Alba bila je raspoložena da otkrije i koje je njeno omiljeno mjesto za opuštanje - kupatilo.

Bonus video: