Inspektori provjeravaju "audi" Milomira Perišića

Perišić je hapšen 25. decembra 2014. godine, sat i po nakon što je ispred kapije spuškog zatvora ubijen Baranin Andrija Mrdak (41)
168 pregleda 2 komentar(a)
audi
audi
Ažurirano: 17.10.2015. 14:04h

Kotorska policija privremeno je oduzela “audi A6” od Milomira Perišića iz Foče.

Perišić se navodno u policijskim evidencijama vodi kao bezbjednosno interesantna osoba.

U zvaničnom saopštenju Uprave policije piše da je automobil podgoričkih registarskih oznaka oduzet “radi vršenja određenih provjera”.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, inspektori će provjeravti da li je “audi A6” nabavljen na zakonit način, ali i da li je korišćen u vršenju nekog krivičnog djela.

Perišić je hapšen 25. decembra 2014. godine, sat i po nakon što je ispred kapije spuškog zatvora ubijen Baranin Andrija Mrdak (41).

Inspektori su ga tog dana zaustavili u Virpazaru, dok je upravljao motociklom, a zatim je priveden u barsku policiju.

Lisice na ruke tada su mu stavljene, jer je Mrdakov ubica ispred spuškog zatvora pobjegao motociklom.

Barski inspektori satima su ga saslušavali.

On je pred policajcima tvrdio da ništa ne zna o ubistvu Mrdaka i da je tog dana u Podgorici, navodno, kupio motor kojim je krenuo u Bar.

“Provjeravali smo njegov alibi i pokušavali da utvrdimo da li ima veze sa organizacijom ubistva... Pušten je oko 20 časova”, rečeno je tada “Vijestima” u UP.

Policija je danima prije te likvidacije imala operativne podatke da je sumnjiva grupa iz Foče sa specijalnim zadatkom stigla u Crnu Goru...

Iz te institucije nedavno je saopšteno da je rasvijetlila ubistvo Mrdaka i raspisala potjernicu za Pančevcem Darkom Milete Geislerom (35).

Geisler, koji se ranije prezivao Nedjeljković, prema policijskim podacima krije se u nekoj od država Zapadne Evrope.

Iz policije je saopšteno da je Srbin plaćen za ubistvo, a motiv je sukob organizovanih krimnalnih grupa na inostranom narko tržištu.

Bonus video: