Šestoro povrijeđenih u udesu u Sutomoru

Dvoje trinaestogodišnjaka, iz Sutomora i Kraljeva, prebačeni su iz predostrožnosti u podgorički Klinički centar zbog konstatovanih hematoma na glavi
344 pregleda 27 komentar(a)
Ažurirano: 25.11.2018. 18:44h

U saobraćajnom udesu koji se desio danas oko 17 sati kod hotela Ineks u Sutomoru, šest osoba je dobilo povrede oko kojih se ljekari zasad nisu izjasnili, ali su sva ova lica u svjesnom stanju.

Dvoje trinaestogodišnjaka, iz Sutomora i Kraljeva, prebačeni su iz predostrožnosti u podgorički Klinički centar zbog konstatovanih hematoma na glavi.

Portparol Osnovnog državnog tužialštva Bar, Radovan Đurišić, kazao je Vijestima da je do udesa došlo oko 17 sati, na magistralnom putu Bar - Sutomore, u momentu kada je "škoda" podgoričkih tablica, prilikom preticanja udarila u "pasat" barskih tablica.

U "pasatu" se pored vozača, žene iz Sutomora, nalazilo i četvoro djece i njih petoro, kao i vozač "škode", zadobili su povrede koje u barskoj bolnici nisu kvalifikovane, ali svi su oni u svjesnom stanju, kazao je Đurišić.

Po ovlašćenju državnog tužioca, uviđaj je obavila ekipa Centra bezbjednosti Bar, a saobraćaj magistralom pušten je nakon sat vremena.

Galerija

Bonus video: