Bez granica: Je li se Prijamova tvrđava nalazila na ušću Zete u Moraču

Da li se radi o pronalasku koji će promijeniti i pogled na prošlost, ali svakako i budućnost Crne Gore, ne propustite da saznate večeras u 20 časova
11 komentar(a)
Sead Sadiković, Foto: TV Vijesti
Sead Sadiković, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 12.10.2015. 12:53h

Odnos prema kulturnom blagu Crne Gore, od najstarijih vremena do danas, veoma je sporan. Zemlja u kojoj je turizam primarna privredna grana morala bi biti posvećena upravo tome. Priče od današnjeg uništenja kina Kultura do istraživanja lokacija sa ostacima najstarijih građevina tema su večerašnjeg magazina Bez granica.

Nakon niza hipoteza o lokaciji čuvene Troje, pojavila se i najnovija po kojoj se deset godina neosvojiva Prijamova tvrđava nalazila na ušću Zete u Moraču!

Da li se radi o pronalasku koji će promijeniti i pogled na prošlost, ali svakako i budućnost Crne Gore, ne propustite da saznate večeras u 20 časova, gdje vas ovaj put pored urednika magazina Seada Sadikovića i njegovih kolega sa TV Vijesti, čekaju Hektor, Paris, Agamemnon i drugi Homerovi junaci zajedno sa izuzetnim sagovornicima!

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti od njenog osnivanja, a tretira zanimljive teme izdruštvenog života Crne Gore.

Emisija autora Seada Sadikovića je magazin u kojem se, kako kaže autor, „narod pita“. Ekipa ove emisije stiže do ljudi koji se, uglavnom, do sada nisu pojavljivali u medijima, otkrivajući kroz njihove životne priče, naličje života i kako se aktuelna situacija u Crnoj Gori odražava na život „običnog“ čovjeka.

Magazin Bez granica, poneđeljkom od 20 sati, samo na Televiziji Vijesti.

Bonus video: