Piperović saslušan u policiji: Ne plašim se Stoja, ali sam uvrijeđen

Ovaj predmet tužilaštvo može slobodno da zatvori... Isto sam ovo rekao i policajcima”, kazao je advokat Zoran Piperović...
1398 pregleda 19 komentar(a)
Ažurirano: 11.10.2015. 06:41h

Zoran Piperović policajcima je rekao da ne strahuje od Baranina Stojana Sekulovića zvanog Stojo, nakon što je ovaj na Fejsbuku izvrijeđao podgoričkog advokata i napisao da ga uhodi.

Piperović je kazao da je inspektorima rekao da ga Sekulovićeve tvrdnje nijesu uplašile, već uvrijedile.

“Ne znam da li me prati. To neka oni ispitaju, jer ja nemam načina da utvrdim prati li me neko ili ne. Ne osjećam se ugroženima, osjećam se uvrijeđenim zbog njegovog vokabulara. Što se mene tiče, ovaj predmet tužilaštvo može slobodno da zatvori. Ovo sam rekao i policajcima”, kazao je Piperović.

Advokat je objasnio da su mu inspektori iz barske policije rekli da ga moraju ispitati po nalogu tužiteljke Vesne Rajković i da to moraju učiniti hitno, jer je “već prošlo par dana od prijetnji”.

Piperović je prije 21 godinu u svojstvu tadašnjeg tužioca podigao optužnicu protiv Sekulovića i njegovih prijatelja Roberta Franovića i Zorana Mandića, zbog tuče u kojoj je smrtno stradao Đorđe Krnjački.

Njih trojica tek nedavno su osuđeni na po dvije godina zatvora, zbog sukoba sa smrtnim ishodom koji je izbio avgusta 1994. godine ispred kafe-bara “Bumerang” u Sutomoru.

Sekulović je u Fejsbuk objavi Piperovića nazvao “smećem” i “deponijom laži”.

“Dobro jutro Piperoviću, treći dan praćenja. Ova slika tvoja snimljena je u momentu kada radiš kao saradnik pojedinca Državne bezbjednosti Crne Gore i kako te oni ubjeđuju kako od tog momenta da mijenjaš kvalifikaciju mog krivičnog djela”, napisao je Sekulović.

On je tada Piperoviću ostavio “jednu mogućnost” - “da odbraniš istinu koju ti ja nudim, da najlakše uzmeš pare, a to je da opovrgneš neistinu nekad kao tužilac, a sada kao advokat, od samoga sebe”, napisao je Baranin.

Poručio mu je da mu je “živome laka crna zemlja ukoliko se pokaje”.

Galerija

Bonus video: