Pčelice ponovo u akciji!

Naši mali novinari će se angažovati i oko prikupljanja najnovijih informacija koje mogu zanimati mališane. Tako da ćemo ih izvještavati o svemu što mislimo da bi oni željeli ili morali znati.
72 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.10.2015. 09:54h

Otpočela je nova sezona djecje emisije " Pčelica" koju uređuje kulturni centar" Beauty" u saradnji sa TV Vijesti. Zabavno - edukativna emisija za djecu " Pčelica" se emituje svake subote od 10h, dok je repriza nedeljom od 9h.

Ove subote pčelice su posjetile Aerodrom Podgorica, ugostili su i muzičke soliste sa nedavno održanog festivala "Naša Radost" Mašu Paović i Katarinu Radulović. Pčelice najavljuju i nove rubrike, čas plesa i veselu gramatiku...

Naši mali novinari će se angažovati i oko prikupljanja najnovijih informacija koje mogu zanimati mališane. Tako da ćemo ih izvještavati o svemu što mislimo da bi oni željeli ili morali znati.

Dječiji Kulturni centar ‘’Beauty“ postoji i uspješno radi već 15. godina i sinonim je za kvalitet kada je rad sa djecom u pitanju. Ova organizacija bavi se edukacijom djece u oblasti modernog i jazz plesa, glume, gimnastike i novinarstva. Centar ‘’Beauty“, koji je posvećen razvoju kulturnog života najmlađih, zbog nedostatka kvalitetnih zabavno - edukativnih dječiih emisija u medijima, u saradnji sa TV Vijesti pokreće dječju emisiju „Pčelica“ .

Ova dječija emisija sadrži sljedeće rubrike:

  • Mali istraživači- (Nacionalni parkovi, biljni i životinjski svijet, kultura, znamenitosti i prirodne ljepote Crne Gore)
  • Gostovanje psihologa Radmile Stupar-Đurišić
  • Rubrika ‘’školica crtanja“, koja podstiče intelektualne aktivnosti najmlađih
  • Zdravo jedi, zdravo rasti! - ( spremanje zdravih obroka - glavni kuvari su djeca)
  • nauka, sport, ples, moda, muzika....
  • Mozgalica
  • Preporuka knjige
  • Pedijatar Dr Vjera Janković

Emisiju ‘’Pčelica’’ možete gledati na kanalu Televizije Vijesti svake subote u terminu od 10h ujutro a repriza je na program u nedelju od 9 sati.

Galerija

Bonus video: