Od večeras treća sezona "Advokatske elite"

Martha se suočava sa zahtjevnim slučajevima i nepredvidljivim klijentima. Preispituje svoja uvjerenja i predrasude, a njena savjest i povjerenje u kazneno-pravni sistem stavljeni su na krajnje iskušenje dok brani dobre, loše, a katkad i zle klijente
72 pregleda 1 komentar(a)
Advokatska elita, Foto: TV Vijesti
Advokatska elita, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 08.10.2015. 11:30h

Od večeras gledajte novu, treću sezonu serije "Advokatska elita", koja se emituje na televiziji Vijesti radnim danima u 21h.

"Advokatska elita" je drama nagrađivanog autora Petera Moffata, s jakom glumačkom postavom, a prati živote ekipe vrhunskih advokata, njihove ljubavne odnose i komplikovane slučajeve s kojima se svakodnevno susrijeću.

Clive i Martha podučavaju pripravnike Niamh (Natalie Dormer) i Nicka (Tom Hughes). Budući advoakti od samog se početka moraju nositi s najvećim izazovima tog posla. Znaju da će, koliko god se jedno drugom sviđali i međusobno pomagali, na poslu samo jedno od njih biti primljeno u advokatskoj kancelariji.

U svakoj epizodi Martha se suočava sa zahtjevnim slučajevima i nepredvidljivim klijentima. Preispituje svoja uvjerenja i predrasude, a njena savjest i povjerenje u kazneno-pravni sistem stavljeni su na krajnje iskušenje dok brani dobre, loše, a katkad i zle klijente.

Serija "Advokatska elita", radnim danima u 21h samo na TV Vijesti.

Bonus video: