Cakan sponzoriše mlade sportiste

Činjenicu da se opredijelio za takmičare u disciplinama koje u Crnoj Gori ne uživaju veliku popularnost, Novaković je obrazložio time da kao bivši sportista, vrlo dobro zna kakva su odricanja potrebna za uspjeh u individualnom sportu
115 pregleda 3 komentar(a)
Radomir Pavićević Cakan, Foto: Radomir Petrić
Radomir Pavićević Cakan, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 07.10.2015. 20:44h

Vlasnik lanca prodavnica sportske opreme "Cakan sport" Radomir Novaković Cakan iz Bara potpisao je u Kapital Plaza centru ugovor o sponzorstvu sa MMA borcem Dimitrijem Džankićem iz Podgorice i maratoncem Emirom Zagorom iz Bara.

Činjenicu da se opredijelio za takmičare u disciplinama koje u Crnoj Gori ne uživaju veliku popularnost, Novaković je obrazložio time da kao bivši sportista, vrlo dobro zna kakva su odricanja potrebna za uspjeh u individualnom sportu.

"U Dimitriju i Emiru sam prepoznao energiju i kao preduzetnik i društveno odgovoran čovjek podržaću ih, a već do kraja godine ove uzorne mladiće čekaju šanse za prve velike usojehe u timu "Cakan sporta" čiji su od danas promoteri", kazao je Novaković nakon potpisivanja ugovora u "Elit" kafeu.

Džankić (18) očekuje da već narednog mjeseca nastavi seriju od četiri pobjede u profi-ringu, ukazujući da do prelaska u najjaču federaciju treba da odradi mečeve u Rusiji i u SAD.

Zagora (25) novi maraton trči 25. oktobra u Ljubljani, a glavni sportski cilj mu je da narednog proljeća nastupi na čuvenom londonskom maratonu.

Bonus video: