Vitlao pištoljem i pucao na svadbi u Ulcinju

Čitalac je juče poslao redakciji “Vijesti” dva snimka na kojim se vidi muškarac kako u svadbenom zanosu ugrožava svatove i prolaznike
204 pregleda 101 komentar(a)
Ulcinj, šenlučenje, Foto: Screenshot (YouTube)
Ulcinj, šenlučenje, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 05.10.2015. 13:59h

Muškarac sa tamnim naočarima u odijelu snimljen je kako vitla pištoljem i puca tokom proslave svadbe kod džamije na Pristanu u Ulcinju.

Čitalac je juče poslao redakciji “Vijesti” dva snimka na kojim se vidi muškarac kako u svadbenom zanosu ugrožava svatove i šetače.

Na prvom snimku vide se svatovi i čovjek u odijelu kako razgovara sa nekim od njih.

U jednom trenutku počinje muzika i kreće igra svatova, dok muškarac u odijelu ulazi do pola u bijeli okićeni automobil registarstarskih oznaka UL AH 236 iz koga vadi pištolj i ispaljuje nekoliko hitaca u vazduh.

On vrlo ležerno u ruci drži oružje, sa kojim prolazi pored glava svatova.

U pozadini se čulo i da je još neko od svatova pucao.

Na drugom snimku vidi se kako hoda ka džamiji, gdje nailazi na proćelavog čovjeka u bijeloj košulji.

Zatim se okreće ka automobilu i sa pištoljem u ruci poziva nekog da dođe.

Nakon toga naoružani svat počinje da igra i dalje držaći pištolj u ruci ležerno, a u jednom trenutku nesvjesno okreće cijev i ka svojoj glavi.

“Vijesti” juče nisu mogle da dobiju podatak iz policije da li im je slučaj šenlučenja prijavljen i ako jeste ko je upotrijebio oružje.

Prekjuče je u dvorištu kuće u jednom ulcinjskom naselju pao metak zbog šenlučenja, ali vlasnik nije htio o tome detaljnije da govori za “Vijesti”.

Bonus video: