Čiju su drogu našli u vozilu?

Moguće je da ta pošiljka, policajce “odvede” do krupnijih dilera
85 pregleda 10 komentar(a)
Policija, Foto: Vijesti
Policija, Foto: Vijesti
Ažurirano: 01.10.2015. 11:35h

Inspektori ulcinjske policije pokušavaju da sklope mozaik i utvrde čija je droga prije dva dana u Baru pronađena u prtljažniku automobila ulcinjskih registarskih oznaka.

Tim povodom prekjuče je priveden lokalni taksista

N. S. ali policajci još utvrđuju kakva je njegova veza sa vozilom u kome su pronađeni narkotici.

“On je prekjuče popodne priveden na informativni razgovor zbog sumnje da je učestvovao u švercu droge koja je pronađena u automobilu u Baru, ali je nakon saslušanja pušten na slobodu”, saopšteno je nezvanično “Vijestima”.

U koordiniranoj akciji ulcinjske i barske policije prekjuče su u Baru uhapšene još dvije osobe iz Ulcinja koje su bile u šlep vozilu, ali su i one nakon saslušanja puštene na slobodu.

“Momcu su šlepali pokvareno vozilo do Buljarica, ali ih je u Baru zaustavila policija i u prtljažniku pronašla veću količinu droge. Utvrdili su da ti momci nemaju veze sa tim, ali ih je trag odveo do N. S.”, kazao je sagovornik “Vijesti” iz istrage.

On je ocijenio da nije isključeno da će ti početni tragovi dovesti do “krupnijih riba”.

“Vrlo vjerovatno akcija može rezultirati hapšenjem krupnijih narko dilera. Zato je i dalje sve obavijeno velom misterije, iako cijeli grad priča o privođenjima u Baru i Ulcinju”, kazao je on.

Bonus video: