Ne znaju ko je službenim džipom išao po ćepanice

Sagovornik “Vijesti”, koji je fotografisao bijeli policijski “džip” registarskih oznaka (NK-BS441), tvrdi da je to vozilo 19. septembra zloupotrijebio jedan od rukovodilaca nikšićke policije
37 komentar(a)
Nikšić službena vozila, Foto: Čitalac Vijesti
Nikšić službena vozila, Foto: Čitalac Vijesti
Ažurirano: 30.09.2015. 18:04h

Unutrašnja kontrola MUP-a provjerava ko je od nikšićkih policajaca prije desetak dana prikačio prikolicu na službeni džip i prevozio drva.

“Vijestima” su dostavljene tri fotografije na kojima se vidi kako se kroz Nikšić drva za ogrijev prevoze pomoću državnog vozila.

Sagovornik “Vijesti”, koji je fotografisao bijeli policijski “džip” registarskih oznaka (NK-BS441), tvrdi da je to vozilo 19. septembra zloupotrijebio jedan od rukovodilaca nikšićke policije.

“Fotografije pokazuju ko je zloupotrijebio službeno vozilo u subotu 19. septembra. Tog dana oko 14 sati u Kapinom polju su utovarena drva u prikolicu, a potom službenim “džipom” odvezena kod zgrade u kojoj živi službenik MUP-a”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

“Vijesti” su kontaktirale službenika nikšićke policije, koji je navodno prevozio drva, ali on tvrdi da nema veze sa tim.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova “Vijestima” su odgovorili da Odjeljenje unutrašnje kontrole “razmatra pomenute navode”.

“I shodno zakonu, preduzeće dalje mjere ukoliko se potvrdi da je neko od službenika zloupotrijebio službeno vozilo”, piše u odgovorima iz MUP-a.

Bonus video: