Da li su se države regiona mogle bolje saobraćajno povezati?

Ne propustite prvu emisiju talk show-a Okruženje, večeras u 20.00h samo na TV Vijesti.
0 komentar(a)
Okruženje, Foto: Okruženje
Okruženje, Foto: Okruženje
Ažurirano: 29.09.2015. 09:55h

Nova, četvrta sezona, regionalnog talk show-a startuje večeras u 20 sati, a gledaoci u Crnoj Gori je mogu pratiti na televiziji Vijesti.

U prvih šest etapa emisija se bavi društvenim, ekonomskim i političkim temama koje su zajedničke u svim zemljama regiona: “Saobraćajno povezivanje”, “Između Istoka i Zapada”, “Odlasci sa Balkana”, “Nova ljevica – Novi aktivizam”, “Suočavanje sa ratnim zločinima”, “Državljanstvo u novonastalim državama regiona”.

Tema večerašnje emisije je ‘’Saobraćajno povezivanje’’

Da li su države regiona mogle učiniti više da bi se bolje saobraćajno povezale i da li smo propustili i posljednji voz da region od 20 miliona stanovnika uđe u ozbiljnu evropsku porodicu? Koliko saobraćajno povezivanje može ubrzati pomirenje i jačanje povjerenja u jugoistočnoj Evropi i zašto velike projekte u regionu skoro uvijek prate korupcionaške afere, pitanja su na koja su odgovorili gosti prve emisije četvrte sezone “Okruženja”: Ben Andoni (Tirana), Aleksandar Damjanović (Podgorica), Zdenko Antešić (Zagreb) i Mijat Lakićević (Beograd). Uvodničar je bio pisac Renato Baretić (Split)

Okruženje će biti emitovatovano na devet televizija regiona: Radio televiziji Albanije, Radio-televiziji Slovenije, Radio-televiziji Srbije, Hrvatskoj radio-televiziji, Radio-televiziji Bosne i Hercegovine, Televiziji Vijesti iz Podgorice, Televiziji Alsat-M iz Skoplja, Radio-televiziji Kosovo i BN televiziji iz Bijeljine.

Ne propustite prvu emisiju talk show-a Okruženje, večeras u 20.00h samo na TV Vijesti.

Bonus video: