Podgorica: Predao se osumnjičeni za pokušaj ubistva na Starom aerodromu

"Sumnja se da je Z.B. 17. januara 2015. godine, oko 1.55 časova, u ugostiteljskom objektu "The Dalton Brothers Pub", koji se nalazi u naselju Stari aerodrom, a čiji je osumnjičeni jedan od zakupaca, iz revolvera "Magnum 357" ranio M.B, D.K. i svog brata G.B", navodi se u saopštenju Uprave policije
307 pregleda 7 komentar(a)
hapšenje, Foto: Shutterstock
hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 28.09.2015. 14:29h

Podgorička policija uhapsila je danas Zorana Batrićevića (36) iz Podgorice, koji je osumnjičen da je 17. januara 2015. godine, u podgoričkom naselju Stari aerodrom, pokušao da ubije Gorana Batrićevića (38), Mladena- Mađa Boričića (38) i Dragana Kovačevića (35).

"Sumnja se da je Z.B. 17. januara 2015. godine, oko 1.55 časova, u ugostiteljskom objektu "The Dalton Brothers Pub", koji se nalazi u naselju Stari aerodrom, a čiji je osumnjičeni jedan od zakupaca, iz revolvera "Magnum 357" ranio M.B, D.K. i svog brata G.B", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je o događaju tada obaviješten zamjenik Višeg državnog tužioca (ZVDT) u Podgorici, koji je izašao na lice mjesta gdje je izvršen uviđaj.

"Izuzeti predmeti i tragovi su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja. ZVDT je kvalifikovao krivično djelo kao teško ubistvo u pokušaju. Pomenuta tri lica koja su povrijeđena su nakon događaja hospitalizovana u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici. Policajci su su istog dana došli do podatka o identitetu osumnjičenog Z.B, koji je nakon izvršenja krivičnog djela pobjegao i za kojim se tragalo. On je danas u prisustvu branioca došao u prostorije CB Podgorica, nakon čega je uhapšen. Osumnjičeni Z.B. je potom, uz krivičnu prijavu, priveden ZVDT u Podgorici na dalju nadležnost", piše u saopštenju.

Bonus video: