Danijela Krković puštena iz pritvora

Razgovarao sam sa svojim klijentom i potvrdila mi je da joj apsolutno niko nije ponudio da bude svjedok saradnik i da ona uopšte ne razmišlja o tome”, kazao je Lješković
149 pregleda 21 komentar(a)
Danijela Krković, Foto: Zoran Đurić
Danijela Krković, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 26.09.2015. 09:07h

Bivša direktorica Zavoda za izgradnju Bara Danijela Krković puštena je jutros u 6.45h iz policijskog pritvora, kazao je “Vijestima” njen advokat Srđan Lješković.

Bivši gradonačelnik Bara Žarko Pavićević i Krković uhapšeni su u srijedu i terete se da su lokalni budžet zloupotrebom službenog položaja oštetili za gotovo tri miliona eura.

Lješković je pojasnio da Krković nije mogao biti produžen pritvor ni po jednom pritvorskom osnovu. Tužilaštvo nije tražilo određivanje pritvora za Krković.

“Razgovarao sam sa svojim klijentom i potvrdila mi je da joj apsolutno niko nije ponudio da bude svjedok saradnik i da ona uopšte ne razmišlja o tome”, kazao je Lješković.

Žarko Pavićević ponovo je juče uhapšen, pošto su u Višem sudu prihvatili žalbu specijalnog tužioca na odluku sudije za istragu - da nema osnova da bivši gradonačelnik Bara ostane iza rešetaka.

Bonus video: