Požar iznad Kraljičine plaže ugašen

Povodom požara, bivši potpredsjednik Opštine Budva Ljubo Filipović, koji je blokirao prodaju Dubovice, kazao je da se pod hitno moraju ispitati svi mogući tragove o izbijanju požara
74 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.09.2015. 07:32h

Požar, koji je sinoć oko 21.45 časova buknuo na lokalitetu Dubovica, iznad Kraljičine plaže, je ugašen.

Iz Službe zaštite i spasavanja Budva "Vijestima" je rečeno da će vatrogasci na lokaciji između budvanske i barske opštine, ostati da dežuraju.

Prema saznanjima “Vijesti”, sumnja se da je požar podmenut, jer je vatra izbila na nekoliko mjesta.

Šef Službe zaštite i spasavanja Zdravko Šljukić pozvao je sinoć kolege iz susjednih opština da im pomognu u gašenju požara.

Riječ je o lokalitetu koji je Vlada planirala da proda arapskim investitorima, ali je posao blokiran od strane manjeg koalicionog partnera Socijaldemokratske partije.

Povodom požara, bivši potpredsjednik Opštine Budva iz SDP-a, Ljubo Filipović, koji je blokirao prodaju Dubovice, kazao je da se pod hitno moraju ispitati svi mogući tragove o izbijanju požara.

"Vjerujem u rad načelnika i momaka iz Službe za spasavanje Opštine Budva. Ne smijemo ostaviti nedoumicu da bi neko iz bilo kojih razloga stavio na kocku živote ovih ljudi", kazao je Filipović "Vijestima".

Galerija

Bonus video: