ZAPLIJENJENO VIŠE OD 20 KG DROGE

Novi Sad: Uhapšeni državljani Crne Gore osumnjičeni za šverc marihuane

Određeno je zadržavanje za dvojicu državljana Crne Gore, Pljevljake Miomira Bato P. (45) i Veselina I. (40)
8 komentar(a)
Marihuana, Foto: Shutterstock
Marihuana, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.04.2019. 17:52h

Srpska policija presjekla je u Novom Sadu međunarodni lanac krijumčarenja droge i zaplijenila više od 20 kilograma marihuane, saopštilo je danas Ministarsvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije. 

Određeno je zadržavanje za dvojicu državljana Crne Gore, Pljevljake Miomira Bato P. (45) i Veselina I. (40), kao i za M. L. (40) iz Bačke Palanke, zbog sumnje da su proizvodili i prodavali drogu.

Kako je navedeno u saopštenju, policajci su u Petrovaradinu, u automobilu osumnjičenog M. P, pronašli dvije torbe sa "biljnom materijom". 

Zbog sumnje da se udružio sa M. P. radi prodaje droge, pretresen je stan V. I. kada je pronađeno 332,27 grama supstance za koju se sumnja da je kokain, 16,47 grama supstance za koju se sumnja da je heroin, dvije digitalne vage i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje droge. 

"Nakon toga, u Bačkoj Palanci je pretresen stan osumnjičenog M. L. i tom prilikom je pronađeno oko 10 grama supstance za koju se sumnja da je heroin, 36 tableta nalik na ekstazi, dve digitalne vage i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika".