U tuči u Kolašinu teže povrijeđena jedna osoba

Povrijeđenom I.A. tokom dana je pozilo zbog čega je prebačen u KC Podgorica, gdje je, prema informacijama policije, ustanovljeno da je "u vrlo teškom stanju"
177 pregleda 13 komentar(a)
Tuča, Pesnica, Foto: Shutterstock
Tuča, Pesnica, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.09.2015. 20:24h

Kolašinca I.A. zadobio je teške tjelesne povrede u tuči, koja se desila u noći između subote i nedjelje, iza diskoteke "Selekt".

Prema nezvaničnim infromacijama "Vijesti" iz kolašinske polcije, sumnja se da je I.A. pretukao M.P. koji je u uhapšen danas poslije podne.

"Sumnja se da je M.P. , takođe Kolašinac, ali nastanjen u Podgorici, krvnički pretukao I.A. iza diskoteke "Selekt". Mladić je zadobio povrede u predjelu glave. Sugrađani koji su ga zatekli u besvjesnom stanju, odveli su ga u Hitnu pomoć, nakon čega je pušten na kućno liječenje. Međutim, tokom dana mu je pozilo pa je prebačen u KC Podgorica, gdje je, prema informacijama koje mi imamo ustanovljeno da je u vrlo teškom stanju", kazali su nezvanično u policiji.

Povrijeđeni mladić, nakon što mu je prvi put ukazana ljekarska pomoć u policiji je tvrdio da se ne sjeća kako je zadobio povrede.

Bonus video: