Nadomak zgrade policije u Danilovgradu zapaljen automobil

Danilovgrađanin za paljevinu sumnjiči trojicu komšija od kojih su u policiji uzete izjave
233 pregleda 12 komentar(a)
Ažurirano: 21.09.2015. 07:37h

Automobil Danilovgrađanina Jovana Radonjića zapaljen je u noći između subote i nedjelje, nadomak zgrade danilovgradske policije.

Radonjić je "Vijestima" ispričao da već dva mjeseca, zbog problema sa trojicom sugrađana, parkirao svoju "škodu fabiju" blizu zgrade policije.

"Parkirao sam ga u uličici koja vodi do policije, na možda 50 metara udaljenosti od njihove zgrade. Taj dio je pokriven video nadzorom i mislio sam da se moje komšije, koje su me već napadale, neće usuditi da nešto baš tu naprave. Sinoć oko 22 sata ostavio sam vozilo, i pošao u Podgoricu, jutros su me zvali iz policije i rekli mi da je oko tri sata iza ponoći ono izgorjelo", kazao je Radonjić juče "Vijestima".

Dodao je da je danilovgradskim inspektorima rekao na koga sumnja, i da se nada da ih je policijska kamera snimila.

"Znam ko je ovo uradio, ali policija to treba da dokaže. To su trojica mojih komšija, ako opet nisu doveli plaćenika iz Nikšićke župe koji me prije mjesec napao u kafiću po njihovom naređenju. I to sam prijavio policiji, ali ništa nije urađeno, iako je ovaj kasnije oduzeo "golf 3" mom komšiji, jer mu nije platio "dogovoreni posao". Zna to i policija", tvrdi Radonjić.

On je ispričao da sva trojica koje je optužio žive nadomak njega u selu Frutak, i da su problemi sa njima nastali "jer su prevaranti".

"Išao sam u inostranstvo da radim kako bih zaradio za automobil, i sada su mi ga uništili kako bih im bio lakša meta na putu do Frutka", kazao je on.

Iz danilovgradske policije "Vijestima" je rečeno da će se uzrok požara znati nakon vještačenja u Forenzičkom centru, ali i da niko od onih koje je Radonjić označio kao napadače nije uhapšen.

Prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti" od njih su juče uzete izjave.

Galerija

Bonus video: