Marko Vujović novi direktor Budvanske rivijere

411 pregleda 2 komentar(a)
Marko Vujović, Foto: Luka Zeković
Marko Vujović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 17.09.2015. 14:25h

Marko Vujović novi je direktor Budvanske rivijere. Bivši kapiten i tehničar tima, te nekadašnji kapiten reprezentacije Crne Gore, sjeo je u „užarenu“ fotelju najtrofejnijeg crnogorskog kluba u momentu kada klub prolazi teške trenutke zbog nekoliko tužbi bivših igrača (zbog neizmirenih ugovornih obaveza) i finansijskih poteškoća, zbog čega je do daljneg pomjeren i početak priprema za sljedeću sezonu.

Bez dileme, čeka ga veliki i zahtjevan posao...

Vujović je igračku karijeru završio u ljeto prošle godine, iako je na početku tog prelaznog roka bio dogovorio novu jednogodišnju saradnju sa matičnim klubom.

Nakon toga, međutim, Vujovića kasnije nije bilo na prozivci, na početku priprema, bez ikakvog zvaničnog objašnjenja. Godinu kasnije, Vujović i Budvanska rivijera su nastavili saradnju, u drugačijem obliku.

Vujović je karijeru (igrao je i na poziciji korektora i primača) počeo u rodnoj Budvi, a nosio je i dres Partizana, rumunskih Petroma i Dinama, grčkih klubova Pakratija i Patre, turskih Erdemirspora, Tokatspora i Torula, a proveo je i dvije sezone u Al Ainu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Prije drugog povratka u Budvu, u ljeto 2012. godine, odigrao je polusezonu u naranžastom dresu i u sezoni 2006/2007.

Bonus video: