Nikšić: Zapaljena dva automobila

Porodica Božović pretpostavlja ko je mogao da im zapali automobile ali o tome će, kako su kazali, govoriti kada policija završi svoj dio posla
631 pregleda 12 komentar(a)
Ažurirano: 28.10.2018. 09:02h

U nikšićkom naselju Miločani, osam kilometara od Nikšića, zapaljena su dva automobila – ford fusion, vlasništvo Mlađena Božovića, i reno megan, njegove kćerke Jasmine. Požar se dogodio jutros oko četiri sata, a automobili su bili parkirani u garaži, koja je takođe uništena i koja se nalazila pored porodične kuće Božovića.

„Cijele noći se nešto čudno dešavalo. Psi su lajali i oko četiri ujutro probudile su me žena i kćerka da nešto gori. Vidjeli smo da gori kod bratove garaže. Potrčali smo i vidjeli strašnu situaciju – gore dva auta, gori garaža. Mislim da je ovaj požar podmetnut i dugo priprreman i da će istražni organi utvrditi pravo stanje“, kazao je Mlađenov brat, Radoman Božović.

Porodica Božović pretpostavlja ko je mogao da im zapali automobile ali o tome će, kako su kazali, govoriti kada policija završi svoj dio posla.

Prema riječima komandira Službe zaštite i spasavanja, Veselina Gardaševića, čim su dobili poziv uputili su dvoje vozila i šest vatrogasaca koji su brzo uspjeli da ugase požar. Međutim, kada su stigli vatra je već bila uhvatila automobile koji su uništeni, kao i inventar u garaži.

Uviđaj su obavili službenici nikšićkog Centra bezbjednosti, uz prisustvo vještaka za požar, a nezvanično, na licu mjesta pronađen je plinski pištolj kojim je, kako se sumnja, izazvan požar.

Galerija

Bonus video: