Goluboviću određen pritvor do 30 dana

Golubovića tužilaštvo tereti da je namještao seks-aferu ministru unutrašnjih poslova Rašku Konjeviću navodno unoseći netačne podatke u izjavu osumnjičene za organizovanje prostitucije
69 pregleda 0 komentar(a)
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock.com
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 11.09.2015. 19:52h

Istražni sudija Osnovnog suda u Kotoru Špiro Pavićević odredio je uhapšenom budvanskom inspektoru Đoki Goluboviću pritvor do 30 dana.

Golubovića tužilaštvo tereti da je namještao seks-aferu ministru unutrašnjih poslova Rašku Konjeviću navodno unoseći netačne podatke u izjavu osumnjičene za organizovanje prostitucije.

Golubovićev pravni zastupnik advokat Zoran Piperović kazao je "Vijestima" da je kompletan predmet "sprdnja sa državom".

"Specijalno tužilaštvo nema i nije ni imalo dodirnij tačaka sa ovim predmetom i ne znam čijoj se želji udovoljilo da specijalno tužilaštvo obrađuje ovaj predmet i određuje zadržavanje. I nadalje, ne znam kome u tužilaštvu ovo treba jer je očigledno da je ovo bilo udovoljenje nečijem hiru. Ovo kažem zato što je i pripravniku u tužilaštvu bilo jasno da Golubović nije mogao biti obrađivan od strane speijalnog tužilaštva s obzirom na Zakon o specijalnom državnom tužiocu.

Golubović je na saslušanju kod specijalnog tužioca Saše Čađenovića negirao da je primoravao Mariju Milovanović da u izjavi pomene Konjevića kao osobu kome su je podvodili.

Bonus video: