Nikolić: Nije tačno da sam hladnokrvno ubio

Prema navodima optužnice, Nikolić je 15. juna 2012. ubio Dragana Krstovića. Prethodno se, piše, dogovorio da se nađu kod tunela Budoš
341 pregleda 7 komentar(a)
Milorad Nikolić, Foto: Savo Prelević
Milorad Nikolić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.09.2015. 13:25h

Sutkinja Suzana Mugoša najavila je da će za deset dana izreći presudu Miloradu Nikoliću, optuženom za ubistvo Dragana Krstovića i ranjavanje Ranka Krstovića. U podgoričkom Višem sudu okončano je juče suđenje Nikoliću, a tužiteljka Suzana Milić tražila je da se optuženi kazni po zakonu, jer je djelo dokazano.

"Ne može se prihvatiti odbrana u dijelu kada je Nikolić kazao da mu je Krstović prijetio da će mu silovati ćerku. To se ne slaže sa nalazom vještaka za telekomunikacije, zato što dan-dva prije ubistva nema ni dolaznih ni odlaznih telefonskih poziva, kao ni sms poruka”, kazala je punomoćnica porodice Krstović, advokatica Marija Grubač.

Branilac optuženog, advokat Miodrag Bojanić konstatovao je da svi dokazi upućuju da se radi o ubistvu na mah.

"Saglasan sam sa stavom punomoćnika oštećene porodice da je ovo tragedija. Međutim, ovdje je pitanje pravne ocjene krivičnog djela. Ovo je školski primjer ubistva na mah”, ocijenio je Bojanić.

Nikolić je kazao da ne prihvata da je hladnokrvno počinio ubistvo, već da ga sve to boli “i kao čovjeka i kao roditelja”.

Prema navodima optužnice, Nikolić je 15. juna 2012. ubio Dragana Krstovića. Prethodno se, piše, dogovorio da se nađu kod tunela Budoš.

"Kada je Dragan došao zajedno sa Rankom Krstovićem vozilom, Nikolić je prišao sa lijeve strane i kroz otvoren prozor prednjih lijevih vrata, iz pištolja ispalio hitac u Dragana, koji je sjedio na mjestu vozača. U... Ranka je ispalio tri metka”.

Bonus video: