Slomio kičmu nakon provale

Albanski državljanin navodno je bježeći od policije pao sa litice visoke 15 metara
135 pregleda 6 komentar(a)
Zoran Piperović, Foto: Savo Prelević
Zoran Piperović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.09.2015. 17:04h

Ulcinjska policija osumnjičila je državljanina Albanije Marjana Mirditu da je prije desetak dana provalio u kancelariju advokata Zorana Piperovića u Ulcinju. Mirdita je uhapšen 27. avgusta, nakon što je bježeći policiji pao sa litice visoke 15 metara i teško povrijedio kičmu.

Istog dana uhapšen je i njegov brat Viktor Mirdita, ali i njihov sugrađanin, Skadranin Franc Keći. Njima trojici lisice na ruke stavljene su nakon dojave da su provalili u stan u vojnim zgradama u Pinješu.

Tokom istrage policija je prikupila dokaze da je upravo Marjan Mirdita u noći između 24. i 25. avgusta provalio u Piperovićevu kancelariju u ulcinjskom naselju Pinješ, a još istražuju da li je tada nešto ukrao.

Izvor “Vijesti” iz Uprave policije kazao je da se Mirditini otisci poklapaju sa otiscima koje je provalnik ostavio u kancelariji advokata Piperovića.

Podgorički advokat kazao je da je obaviješten o hapšenju provalnika, i da su mu rekli da je pronađen u nekoj livadi slomljene kičme.

"Ne znam kako se zove. Rekli su mi da su ga našli povrijeđenog i da je u bolnici. Po opisu odgovara onome koji je provalio u moju kancelariju. Vjerovatno je i negdje drugo uskakao i iskakao kroz prozor i slomio se”, kazao je Piperović.

On je ranije rekao “Vijestima” da je u njegovu kancelariju provalio muškarac visok oko 1,90 metara. Kazao je i da je krupnije građe, i da ne zna da li je lopov uspio da napravi premetačinu u kancelariji, kao ni šta je tamo tražio.

Dok je lopov preturao po kancelariji u kući je bio advokatov stariji sin Đorđe Piperović, koji je pokušao da uhvati lopova, ali je ovaj pobjegao. Advokat nije bio u Ulcinju kada je provalnik preskočio prozor njegove kancelarije i ušao unutra.

Bonus video: