Bjelopoljac osumnjičen da je ugovarao pružanje seksualnih usluga

Osumnjičeni B.R. će danas, uz krivičnu prijavu, biti priveden zamjeniku Osnovnog državnog tužoca u Kotoru
103 pregleda 1 komentar(a)
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock.com
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 04.09.2015. 15:52h

U akciji nazvanoj „Sirena“, koja je nastavak akcije „Pink 3“, jutros je u Budvi uhapšen taksita Bojan Rabrenović (34) iz Bijelog Polja, nastanjen u Budvi, zbog sumnje da je počinio krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije.

"Kriminalistička obrada ukazuje na sumnju da je B.R. tokom ove ljetnje turističke sezone na području Opštine Budva, u cilju sticanja imovinske koristi, ugovarao i organizovao pružanje seksualnih usluga u hotelima, privatnim smještajima i na drugim lokacijama, te da je u te svrhe koristio više punoljetnih stranih državljanki iz zemalja okruženja", navodi se u policijskom saopštenju.

Osumnjičeni Rabrenović će danas, uz krivičnu prijavu, biti priveden zamjeniku Osnovnog državnog tužoca u Kotoru, zbog osnova sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

"Akcija „Sirena“ je treća akcija Uprave policije usmjerena na suzbijanje orrganizovanja i vršenja prostitucije koja je u posljednjem periodu sprovedena na primorju. U akciji „Lutka“ je, 20 avgusta 2015. godine, slobode lišena Ž.R. (37) iz Kotora, osumnjičena takođe za krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije i to na način što je na području više primorskih opština ugovarala i organizovala pružanje seksualnih usluga u hotelima, privatnim smještajima, plovilima i na drugim lokacijama, u cilju sticanja novčane dobiti. Prethodno su, 24. jula ove godine, u akciji „Pink 3” slobode lišeni M.M (29) iz Loznice, S.P (33) iz Mostara i B.C (54) iz Bara, koji su isto osumnjičeni da su počinili krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije", navode iz Uprave policije.

Bonus video: