Danilovgrad: Pljačkaše pumpe još nijesu pronašli

Razbojnici su 23. avgusta naoružani upali u poslovnicu "Eko petrola"
145 pregleda 10 komentar(a)
Eko pumpa pljačka, Foto: Jelena Jovanović
Eko pumpa pljačka, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 03.09.2015. 20:09h

Policija još nije ušla u trag razbojnicima koji su prije desetak dana naoružani i maskirani opljačkali benzinsku pumpu u Danilovgradu i pretukli radnike.

Inspektori, na osnovu operativnih informacija, vjeruju da nijedan od lopova nije iz Danilovgrada, ali provjeravju da li su imali nečiju pomoć.

Razbojnici su 23. avgusta, naoružani jedan automatskom puškom, a drugi nožem, i maskirani fantomkama, upali u poslovnicu "Eko petrol" pumpe, koja se nalazi na magistralnom putu Podgorica - Nikšić, u mjestu Ćurilac.

Odmah su nasrnuli na dvojicu radnika, zaprijetili im da će ih, ako im ne daju novac, ubiti. Jednom od radnika napadači su slomili nos, a drugom nanijeli teške povrede glave.

Nakon nekoliko minuta pobjegli su sa novcem. Prve informacije bile su da su iz kase odnijeli oko 10.000 eura, međutim istraga je pokazala da su ukrali oko 12.000 eura pazara.

Inspektori sumnjaju da su se njih dvojica dovezli automobilom do blizu benzinske pumpe, a da su onda prešli preko neosvijetljenih livada koje se nalaze iza pumpe, i upali unutra.

Vratili su se istim putem.

Snimak sa nadzorne kamere, koji su inspektori pregledali odmah nakon razbojništva, pokazao je da je jedan od dvojice lopova visok je oko 177 cm, krupnije građe, a drugi je desetak centimetara viši od njega.

Bonus video: