Boje jutra: Besplatne karte za Bedem fest i Electronic Beats

Ko prvi uspije da uspostavi vezu sa režijom, birajući broj telefona 020/404-636, uključiće se uživo u program i ako da tačan odgovor na jednostavno pitanje osvojiće i karte
0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Boje jutra, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 01.09.2015. 12:14h

U Bojama jutra na TV Vijesti u srijedu i četvrtak najvjerniji gledaoci biće u prilici da osvoje ulaznice za šesti Bedem fest i četvrti Electronic Beats City Festival.

Ko prvi uspije da uspostavi vezu sa režijom, birajući broj telefona 020/404-636, uključiće se uživo u program i ako da tačan odgovor na jednostavno pitanje osvojiće i karte.

Otvaranje festivala predviđeno je za 03.septembar kada će Vojni orkestar Crne Gore u 18:00 časova započeti svečani defile od gradskog trga ka bedemu, a svečani program počinje u 19:00 časova kada će biti priređen koktel za prijatelje i partnere Bedem festa.

U petak, 4. septembra na glavnoj bini nastupiće: Voodoo, Tevarbulebra, Stvor, Syleth, Willie and the Groundkeepers, Off duty, Disciplin A Kitschme, Irish Stew i britanski sastav Xander and the Keys. Osim fenomenalne Josipe Lisac, u subotu 5. septembra nastupiće i slovenski El Kachon, Jesenjin, Mikrokozma, Mr Albino, Manitou, Del Arno Bend i Gospoda Glembajevi. Poslednje veče na main stejdžu rezervisano je za Emily Rose, Dingospodali, Autogeni trening, bend Kanda Kondža i Nebojša, MC Blunt i čuvenog repera Marčela.

Četvrti Electronic Beats City Festival održaće se u Podgorici 4. i 5. septembra.Očekuju se nastupi stranih i domaćih izvođača, kao i DJ-eva.

Za ovu godinu, Telekom najavljuje potpuno novu seriju događaja nazvanu "Electronic Beats City Festivals“ (Electronic Beats gradski festivali). Podgorica je jedan od prvih gradova u kojem će biti održan jedan ovakav događaj, koji pruža jedinstveno muzičko iskustvo.

Bonus video: