Obijena kancelarija advokata Piperovića

"Policijska baza podataka ne sadrži baš podatke onih kojima je manir da upadaju u advokatske kancelarije", kazao je "Vijestima" juče advokat Zoran Piperović
271 pregleda 13 komentar(a)
Zoran Piperović kancelarija, Foto: Samir Adrović
Zoran Piperović kancelarija, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 26.08.2015. 16:50h

Muškarac visok oko 1,90 metara, krupnije građe, provalio je preksinoć oko 22 sata u kancelariju advokata Zorana Piperovića u Ulcinju.

Piperović je juče rekao “Vijestima” da ne zna da li je provalnik uspio da napravi premetačinu u kancelariji, kao ni šta je tamo tražio.

Dok je lopov preturao po kancelariji u ulcinjskom naselju Pinješ, u kući je bio advokatov stariji sin Đorđe.

"Djeca iz komšiluka javila su mi oko 22 sata da je neko u kući, odnosno u kancelariji. Spustio sam se sa sprata što sam mogao brže, ali je on već odmaglio”, ispričao je Đorđe.

Dodao je da su se na fotelji, koja se nalazi do prozora, jasno vidjeli otisci papuča.

"Unutra je bio možda par minuta, ne više”, kazao je Đorđe, ističući da je provalnik pričao na albanskom jeziku.

"Na sebi je imao šarenu majicu, crne bermude i papuče. Dok se šunjao da uđe u kancelariju, djecu iz komšiluka tjerao je i psovao na albanskom jeziku”, kazao je Đorđe.

Piperović je rekao je da nije bio u Ulcinju kada je provalnik preskočio prozor njegove kancelarije i ušao unutra.

"Ne zam da li je izvršio premetačinu, šta je tražio, da li ga je neko poslao ili je slučajno ušao. Evidentno je da poznaje moju kuću, jer samo taj dio gdje je kancelarija, koji ima poseban ulaz, nije pod video-nadzorom”, kazao je Piperović.

On tvrdi da je policija njegovom sinu Đorđu rekla da su uzeli otiske i da će provjeriti u bazi podataka da li se tu može naći počinilac.

“U to sumnjam iz jednog razloga - ta baza podataka ne sadrži baš podatke onih kojima je manir da upadaju u advokatske kancelarije”, kazao je on.

Bonus video: