GODIŠNJI CIKLUSI

Starlete sa jahti na CG primorju idu u beogradske hotele

Prostitutke su često, ali ne i isključivo, osobe poznate javnosti - manekenke, modeli, pjevačice
211 pregleda 0 komentar(a)
prostitucija, Foto: Shutterstock
prostitucija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.08.2015. 19:17h

Prostitutke iz Srbije koje rade u Crnoj Gori kao paravan koriste privremene poslove hostesa, go-go igračica, konobarica, piše "Blic".

Jahting prostitucija posebno je privlačna makroima jer se identitet klijenata i prostitutki na taj način najbolje štiti. S druge strane, novac kojim raspolažu vlasnici luksuznih plovila često je kišobran koji ih štiti od krivičnog gonjena.

Ipak, jahting prostitucija ima svoje godišnje cikluse, pa njena aktivnost već u septembru opada. Tada se elitna prostitucija seli u velike gradove, prije svega u Beograd, odnosno u luksuzne hotele u srpskoj prijestonici.

Prema policijskim podacima, cijene za sat vremena druženja nešto su niže nego na jahtama, ali ipak dosežu i do 300 eura po satu. Prostitutke su često, ali ne i isključivo, osobe poznate javnosti - manekenke, modeli, pjevačice.

Novac i luksuz koji privremeno dobijaju prostitutkama ulazi pod kožu, a pod kožu im često ulazi i droga koja je uobičajeni pratilac prostitucije.

Lanci elitne prostitucije funkcionišu u strogoj tajnosti, a za kontakt sa djevojkama neophodna je preporuka. Zbog toga je za ubiranje ozbiljnijeg prihoda uloga makroa u elitnoj prostituciji značajna.

Da bi prihode i rashode držali pod kontrolom, makroi moraju da budu pravi preduzetnici.

Slučaj Šapčanina Mihajla M, koji je uhapšen krajem 2014. godine zbog posredovanja u prostituciji, otkriva mnogo o ovom poslu. Među klijentima koji su koristili usluge 20 njegovih djevojaka bili su direktori firmi, sportisti, stranci koji rade u Beogradu.

Preporučujemo za Vas