Srpski državljanin protjeran iz Crne Gore

Prema nezvaničnim policijskim navodima, Marjanović je na plaži krao ručne torbe, tablete, mobilne telefone i novčanike, a ukradenu tehničku robu je prodavao u Budvi, Baru, Podgorici i Sutomoru
12 komentar(a)
lopov, silueta, Foto: Shutterstock
lopov, silueta, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.08.2015. 13:28h

Srpski državljanin Goran Marjanović (21) iz Jagodine protjeran je iz Crne Gore zbog počinjenih 11 krađa na sutomorskoj plaži u zadnjih mjesec dana.

Nakon višednevnog praćenja od strane policije i osnovnog državnog tužioca u Baru Irene Rajković, Marjanović je u Sutomoru u subotu uhapšen kada je prodavao ukradeni telefon, proglašen je personom non grata i protjeran iz Crne Gore u nedjelju.

Prema nezvaničnim policijskim navodima, Marjanović je na plaži krao ručne torbe, tablete, mobilne telefone i novčanike, a ukradenu tehničku robu je prodavao u Budvi, Baru, Podgorici i Sutomoru.

"S obzirom da su sva krađom oštećena lica državljani Srbije, Marjanović će biti predat tužilaštvu Srbije. Kod njega je pronađen dio ukradene robe", dodali su izvori “Vijesti”.

Interesantno je da Marjanović u Srbiji nije imao kriminalni dosije, već je do prije mjesec dana bio u stalnom radnom odnosu na benzinskoj pumpi u Jagodini, dodaju sagovornici “Vijesti”, ističući da se po dolasku na odmor u Sutomore Marjanović odao kockanju na ruletima “gdje je svakodnevno gubio po najmanje stotinu eura”.

Bonus video: