Nakon pucnjave u “Džefu”, Medenica u pritvoru

Incident se dogodio u plažnom baru Džef na Bečićkoj plaži kada su se D. K. i Gazivoda prvo posvađali sa osobljem plažnog bara
324 pregleda 3 komentar(a)
Pištolj, Napadač, Foto: Shutterstock
Pištolj, Napadač, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.08.2015. 15:45h

Sudija za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević odredio je pritvor do 30 dana Podgoričaninu Momiru Medenici, koji je osumnjičen da je prošle sedmice u noći između petka i subote učestovovao u incidentu u Bečićima u kome je ranjen maloljetni D. K. i teško povrijeđen Cetinjanin Luka Gazivoda.

Pavićević je juče potvrdio “Vijestima” da je u prisustvu branioca i tužioca saslušao Medenicu, te da mu je odredio privor.

Incident se dogodio u plažnom baru Džef na Bečićkoj plaži kada su se D. K. i Gazivoda prvo posvađali sa osobljem plažnog bara.

Oni su navodno prijetili da će zapaliti kafić, ukoliko vlasnik lokala Momo Medenica ne dođe "da ga prebiju". Kada su Medenica i još nekoliko osoba došli, verbalni sukob brzo je prerastao u tuču, jer je navodno D. K. krenuo da ih udara bejzbol-palicom. Nedugo zatim neko je pucao u pravcu D. K. kojeg je metak pogodio u nogu.

Povrijeđeni D. K. je van životne opasnosti, kao i Gazivoda kojem su konstatovane teške povrede glave.

Medenica je nakon incidenta bio nedostupan policiji par dana, da bi se potom u prisustvu advokata predao. On je juče nakon saslušanja u kotorskomOsnovnom sudu, tokom koga se branio ćutanjem, upućen u istražni zatvor u pužu.

Bonus video: