Rolović negira krivicu, na spisku za hapšenje bile starlete i javne ličnosti?

Policija sumnjiči Rolovićevu, samohranu majku, da je ugovarala i organizovala pružanje seksualnih usluga u hotelima
450 pregleda 115 komentar(a)
Željka Rolović, Foto: Facebook
Željka Rolović, Foto: Facebook
Ažurirano: 22.08.2015. 06:45h

Kotoranka Željka Rolović (37) uhapšena je juče ujutro u Kotoru zbog sumnje da je organizovala lanac prostitucije na crnogorskom primorju.

Policija sumnjiči Rolovićevu, samohranu majku, da je ugovarala i organizovala pružanje seksualnih usluga u hotelima, privatnim smještajima, plovilima i na drugim lokacijama u zavisnosti od želja klijenata.

“Ona je u te svrhe, sumnja se, koristila više punoljetnih ženskih osoba mlađe dobi. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije, Ž. R. je, po nalogu ODT u Kotoru, lišena slobode i uz krivičnu prijavu privedena tom tužiocu na dalju nadležnost”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Rolovićeva je pred tužiocem negirala da se bavila podvođenjem.

Iako nije potvrđeno, juče se nakon hapšenja Rolovićeve spekulisalo da je na policijskom spisku za hapšenje desetak “starleta” i javnih ličnosti. “Vijestima” je potvrđeno iz više izvora da je akcija “Lutka” izvedena rano jutros, a da se očekuje hapšenje više osoba.

Kotoranka je bila rado viđen gost mnogih noćnih klubova na crnogorskom primorju, gdje je često dolazila sa svojim “djevojkama”. Zamjenik osnovnog državnog tužioca odredio je zadržavanje Rolovćeve do 72 sata. Službenici CB Budva 24. jula ove godine realizovali su policijsku akciju “Pink 3” u kojoj su uhapšeni:

Marija Milovanović (29) iz Loznice sa boravkom u Budvi, Srđan Pudak (33) iz Mostara sa boravkom u Budvi i Bejdo Čurović (54) iz Bara. Oni su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično djelo, koje se stavlja i Rolovićevoj - posredovanje u vršenju prostitucije.

Bonus video: