SASLUŠANI SVJEDOCI OBRAČUNA U BEČIĆIMA

Niko nije vidio da je Medenica pucao u kafiću

Incident u kom je maloljetnik ranjen, a Gazivoda povrijeđen dogodio se nakon što su se njih dvojica navodno posvađali sa osobljem jednog plažnog bara, čiji su bili gost
228 pregleda 5 komentar(a)
pištolj, oružje, Foto: Shutterstock
pištolj, oružje, Foto: Shutterstock
04.04.2019. 17:39h

Zamjenik osnovnog državnog tužioca u Kotoru Žarko Pajković odredio je pritvor do 72 sata Podgoričaninu Momiru Medenici, za kojeg policija sumnja da je jedan od aktera obračuna u Bečićima, u kojem je ranjen maloljetni D. K. a povrijeđen Luka Gazivoda.

Pajković je juče, prema saznanjima “Vijesti”, saslušao maloljetnog D. K. i Gazivodu. 

Oni su prema saznanjima “Vijesti” u potpunosti negirali da je Medenica učestvovao u incidentu koji se dogodio u  noći između subote i nedjelje u Bečićima. 

Incident u kom je maloljetnik ranjen, a Gazivoda povrijeđen dogodio se nakon što su se njih dvojica navodno posvađali sa osobljem  jednog plažnog bara, čiji su bili gosti.

Iz policije su ranije nezvanično kazali da su Gazivoda i D. K. prijetili da će zapaliti kafić, ukoliko vlasnik lokala Momir Medenica ne dođe "da ga prebiju".

Njih dvojica juče pred tužiocem nijesu prepoznali Medenicu kao osobu koja je došla sa nekoliko muškaraca, a potom i zapucala u pravcu D. K. kojeg je  metak pogodio u nogu.

Ipak, tužilac je Medenicu zadržao u pritvoru dok ne sasluša sve svjedoke obračuna na bečićkoj plaži.

Njemu se na teret stavlja nedozvoljeno držanje oružja, izazivanje opšte opasnosti i nasilničko ponašanja.